Yapılışı: Balık bir parmak kalınlığında dilimlenip zeytinyağında kızartılarak borcama dizilir. Diğer tarafta soğan incecik kıyılır, ince kıyılmış biberlerle zeytinyağında kavrulup kabuğu soyulup doğranmış domates eklenerek pişirmeye devam edilir. Pişerken içine defne yaprağı atılır, pişince içinden alınır.Tuz, karabiber eklenir.1 çay bardağı su eklenip balıkların üzerine dökülür. Fırında veya ocakta 5-10 dak. kısık ateşte pişirmeye devam edilir.
Fotoğrafları büyütmek için üzerlerine tıklayınız.
Hımm nefis görünüyor ellerinize sağlık hayırlı cumalar;))
YanıtlaSilTeşekkür ederim.Size de hayırlı Cumalar.
SilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilellerine sağlık canım paylaşımların bol olsun inşallahh nefis olmuş sevgiler;))
YanıtlaSil