Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
12 Ocak 2014 Pazar
Elmalı kereviz salatası
Malzemeler: 1 tane kereviz başı, 1 tane yeşil elma, biraz ceviz,biraz siyah kuru üzüm, limon suyu,biraz zeytinyağ.
Yapılışı: Elma ve kereviz rendelenir.İçine diğer malzemeler karıştırılıp servis tabağına alınır. Zeytinle süslenerek servis yapılır.
Not: Bu salata vücuttan toksinlerin atılmasını sağlayan bir salataymış.Dr. Yasemin Bradley'in tarifi.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder