Yapılışı: Otlar yıkanıp ayıklanır, doğranır.Tencerede zeytinyağda soğan kavrulur, salça, kırmızı biber eklenip karıştırılır.Otlar eklenip kavrulur.En son çırpılmış yumurta eklenip pişince servis yapılır.
Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
25 Mayıs 2011 Çarşamba
Çiriş otu kavurması
Yapılışı: Otlar yıkanıp ayıklanır, doğranır.Tencerede zeytinyağda soğan kavrulur, salça, kırmızı biber eklenip karıştırılır.Otlar eklenip kavrulur.En son çırpılmış yumurta eklenip pişince servis yapılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder