Yapılışı: Otların kart sapları ayıklanır,haşlanır.Suyun içinden çıkarılıp süzdürülür. Suyu sıkılır,doğranır.Bir tencerede soğan kavrulur,içine kırmızı toz biber ve salça konur, otlar ilave edilerek kavrulur. En son üstüne yumurta kırılır,piştikten sonra servis yapılır.
Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
9 Mayıs 2011 Pazartesi
Hodan otu (Kaldırık)
Yapılışı: Otların kart sapları ayıklanır,haşlanır.Suyun içinden çıkarılıp süzdürülür. Suyu sıkılır,doğranır.Bir tencerede soğan kavrulur,içine kırmızı toz biber ve salça konur, otlar ilave edilerek kavrulur. En son üstüne yumurta kırılır,piştikten sonra servis yapılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder