Yapılışı: Madımaklar ayıklanıp yıkanır,iri doğranır.Zeytinyağda soğan kavrulur,içine salça, kırmızı biber eklenip karıştırılır.Otlar ve yıkanmış bulgur eklenir, biraz su eklenerek pişirilir.
Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
25 Mayıs 2011 Çarşamba
Madımak
Yapılışı: Madımaklar ayıklanıp yıkanır,iri doğranır.Zeytinyağda soğan kavrulur,içine salça, kırmızı biber eklenip karıştırılır.Otlar ve yıkanmış bulgur eklenir, biraz su eklenerek pişirilir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder