Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
6 Aralık 2011 Salı
Patlıcan kızartması
Patlıcanlar dilimlenir,tuzlanır.Acısı çıktıktan sonra yıkanıp suyu sıkılır.Bir kaba un,su,tuz,karabiber konur.Koyu bir un ayranı yapılır.Patlıcanlar bulanıp zeytinyağda kızartılır. Afiyet olsun.
Kışın bile vazgeçemiyorum patlıcandan,çok güzel görünüyor.Elinize sağlık.
YanıtlaSil