Hürriyet

10 Ekim 2012 Çarşamba

Tuzlu kek



Malzemeler: 1 su bardağı yoğurt, 1 veya 1 buçuk su bardağı zeytinyağ (yağ miktarını kendiniz belirleyebilirsiniz),3 yumurta,1 paket kabartma tozu, 1 avuç çökelek,beyaz peynir ya da lor, istenildiği kadar dereotu, maydanoz, karabiber, kırmızı pul biber, kuru nane, aldığı kadar tam buğday unu.

Yapılışı: Yumurtalar mikserle iyice çırpılır. Bütün malzemeler karıştırılıp yağlanmış kek kalıbına  konup 175 derece önceden ısıtılmış fırında pişirilir.

2 yorum:

  1. Merhaba abla,güzel tarifin şimdi burda yayında http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/2012/11/tuzlu-kek.html ellerine sağlık teşekkürler,gene beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba .Blogunu yeni keşfettim.Eline sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil