Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
2 Eylül 2013 Pazartesi
Domatesin kabuğu kaynar su olmadan nasıl soyulur?
Domatesin kabuğunu soymak için kaynar suyun içine koyup bekleyecek kadar zamanınız yoksa domatesi bir çatala batırıp 15-20 sn. kadar ateş üzerinde çevirin.
Ateş üzerinde kısa süre bekleyen domatesin kabuğu böyle çabucak soyuluyor.
Süper bir yöntemmiş bu da ..keşke salçaları yapmadan yayınlasaydın :(((
YanıtlaSil