Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
12 Haziran 2011 Pazar
Sarı kabak yemeği
Malzemeler: 1 dilim sarı kabak, 1 kuru soğan,salça,kırmızı toz biber, zeytinyağ, kuru biberler, istenildiği kadar sarımsak, yoğurt,tuz.
Yapılışı:Zeytinyağda soğan ve sarımsaklar kavrulur,salça ve kırmızı toz biber eklenip karıştırılır.Kabuğu soyulup doğranmış kabaklar eklenir,karıştırılır. Kuru biberler ve sıcak su eklenip pişirilir.Üzerine yoğurt dökülerek servis yapılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder