Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
29 Mart 2013 Cuma
Patates tava (Kahvaltılık)
Malzemeler: 4 tane haşlanmış rendelenmiş patates, 1tane rendelenmiş kuru soğan, karabiber,bolca kuru nane,kırmızı toz biber, biraz zeytinyağ,tuz.
Yapılışı:Bütün malzemeler iyice karıştırılır.Teflon bir tava çok az yağlanır.Malzeme kaşıkla yerleştirilip yayılır.Üst tarafı pişince çevrilir, alt tarafı da iyice kızartılıp servis yapılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder