Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
10 Temmuz 2013 Çarşamba
Yeşillikli ekmek
Malzemeler: 1 yumurta, 2 yemek kaşığı yoğurt, ince doğranmış maydanoz, dereotu, taze nane,tuz, biraz kabartma tozu, aldığı kadar un.
Yapılışı: Malzemeler yoğrulup bezelere ayrılır. Merdaneyle tabak büyüklüğünde makarna hamuru kalınlığında açılıp çok az yağlanmış teflonda iki yönlü pişirilir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Oldukça pratik ve lezzetli bir ekmek olmuş abla ellerine sağlık, afiyet olsunn bende yapcam inşallah...teşekkürler http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/2013/07/yesillikli-ekmek.html
YanıtlaSil