Hürriyet

17 Nisan 2012 Salı

Kaşarlı tavuk sarma

      Malzemeler:3 tane tavuk göğsü, 6 dilim kaşar peyniri, 1 tane kuru soğan, 3 tane yeşil biber,3 tane domates, zeytinyağ, tuz, karabiber, kekik,2 tatlı kaşığı domates salçası, 2 çay kaşığı kırmızı toz biber,kürdan.
      Yapılışı:Tavuk göğüsleri uzunlamasına 3 parçaya bölünüp streç film arasında havan eliyle dövülüp inceltilir. Arasına kaşar dilimleri konup sarılarak kürdanla tutturulur. Bir tencereye konur. Diğer tarafta bir tavada soğanlar doğranıp zeytinyağında kavrulur. Doğranmış biberler de karıştırılır,kavurmaya devam edilir.Sonra domatesler eklenir.Biraz da öyle kavrulup içine salça ve baharatlar eklenir, daha sonra tavuklar yerleştirilir.Sıcak su eklenerek pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder