Hürriyet

8 Şubat 2014 Cumartesi

Ispanak kökü salatası

 

   Malzemeler: Yarım kilo ıspanağın kesilmiş kökleri, tuz, zeytinyağ,sirke.
   Yapılışı: Ispanak kökleri yıkanıp bir tencereye konarak haşlanır. Servis tabağına alınan köklerin üzerine tuz,sirke ve zeytinyağı karıştırılarak oluşturulan sos dökülerek servis yapılır.

2 yorum:

  1. Nihal Hanım bu salatayı, inşallah deneyeceğim.
    ismi: ISPANAK KÖKÜ

    YanıtlaSil
  2. Nihal Hanım izleyiciler gadget'i hata veriyor.
    Aşağıdaki link adresine girerseniz. Çözümü buluyorsunuz.

    http://babyh23.blogspot.com.tr/2014/01/blogspot-kaybolan-izleyiciler-bolumunu.html

    YanıtlaSil