Hürriyet

1 Mart 2011 Salı

Kuru biber kızartması

Kuru biber kızartması
Kuru biberler haşlanır.Zeytinyağda kuru soğan kavrulur,içine istenirse biraz salça ve kırmızı toz biber eklenir, karıştırılır.Haşlanan biberler eklenir. Biraz daha karıştırıldıktan sonra ocaktan alınır. Yoğurtla servis yapılır.

2 yorum:

  1. Merhaba, Size etkinlik için davetiye birakiyorum, 9 mart / 29 mart tarih arasinda yapilan bu etkinlige katilmaniz ümidiyle. PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 63.http://www.nasibimce.com/ tarafından hazırlanmıstır. Akşam üstü sohbetine gelen dostlara, Hanımlarla yapılan günlere, Beş çayına gelen misafirlere, Her biri birbirinden lezzetli tarifler, böyle güzel bir etkinlige ben yani http://pasasofram.blogcu.com/ evsahipligi yapacagim icinde cok mutluyum. Umarim güzel tariflerinizle sizde katilirsiniz

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Kuru dolma yaptığım zaman arta kalan kısımlarından yaparım bende.Çok lezzetli oluyor
    Ellerinize sağlık.
    sevgilerimle
    Şeniz

    YanıtlaSil