Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
26 Aralık 2010 Pazar
Kuru kabak
Malzemeler: Yazdan dilimlenip tuzlanarak kurutulmuş yeşil kabak, zeytinyağ, sarımsaklı yoğurt, kırmızı toz biber,
Yapılışı: Kabaklar haşlanıp tabağa alınır. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağda kızdırılmış kırmızı toz biber gezdirilerek servis yapılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder