Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
26 Aralık 2010 Pazar
Arpacık soğanlı yemek
Malzemeler: 3 tane patates, 250 gr. arpacık soğanı, kırmızı toz biber, salça, tuz, karabiber, kekik, kuru nane.
Yapılışı: Patatesler haşlanır, küp şeklinde doğranır. Arpacık soğanlar fırında kabuklarıyla beraber közlenip soğuyunca kabukları soyulur.Bir tepsiye patatesler, soğanlar,baharatlar konup karıştırılır. Salça biraz sulandırılıp malzemenin üstüne gezdirilir. Biraz daha su eklenerek ocakta karıştırılır, servis yapılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
çok teşekkür ederim. çok pratik aynı zamanda besleyici.
YanıtlaSil