Hürriyet

21 Aralık 2010 Salı

Püreli-kaşarlı köfte

Malzemeler: Yarım kg. kıyma, 1 kuru soğan, kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber, kimyon, rendelenmiş küçük bir patates, galeta unu, 1 yumurta,
Yapılışı:
Bütün malzeme yoğrularak köfte harcı hazırlanır. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparılıp avuç içinde açılır. Ortasına biraz patates püresi ve üstüne küp doğranmış kaşar peyniri konarak kıyma kapatılarak yuvarlanır,zeytinyağda kızartılır.Servis yapılır.


2 yorum:

  1. resimler ve tariflerin süper ellerine sağlık
    güzel yorumun içinde çok teşekkür ederim canım arkadaşım:))))

    YanıtlaSil
  2. Neler kaçırmışız neler bu yemekleri yapan eller ne güzel tabiki en yakın dostları çok şanslı.

    YanıtlaSil