Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
14 Şubat 2011 Pazartesi
Un ayranlı Kabak çiçeği kızartması
Kabak çiçeği kızartması
Yapılışı:Kabak çiçekleri yıkanıp süzüldükten sonra un, tuz, karabiber ve suyla un ayranı hazırlanır. Çiçekler bu karışıma bulanıp zeytinyağda kızartılır.
Ablam,hayırlı Kandiller,sevgiler...
YanıtlaSilGelibolu17 yaz arama motoruna face de ben çıkıyorum...blogumdada var sağda,ordanda gelebilirsin....selamlar...