Mutfaktaki tecrübelerimi, yaptığım yemekleri, deneyip kendi kendime yeni yemekler oluşturduğum tariflerimi, sebze ve meyvelerin yararlarını , yöresel yemekleri,tatlıları, sebze ve et yemeklerini, börek ve hamur işlerini başkalarıyla da paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Güzellikler paylaşıldıkça daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Hürriyet
1 Şubat 2011 Salı
Kuzukulağı (ekşimcik) salatası
Pazardan alınan 1 bağ ekşimcik yıkanıp doğranır. Tuz ve zeytinyağ ilavesiyle servis yapılır. Kendisi ekşi bir ot olduğu için ayrıca ekşi koymaya gerek yoktur. Ayrıca içine domates, soğan, biber, salatalık gibi malzemeler de ekleyerek servis yapılabilir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder